Miért is?

(magunkról és arról, hogy miért találtuk ki az AfroTrails-t) 

www.hotaro.hu - Horváth-Takács Róbert honlapja

Miért is?

Ketten összesen 16 afrikai országban fordultunk meg az elmúlt évek során, és bár fel-felbukkantunk más kontinenseken is, mégis Afrika az a földrész, ahova minden percben visszavágyunk, ahova bármikor elindulnánk, hogy újabb titkokra bukkanjunk, és újabb csodákat láthassunk.

Hiszen itthoni szemmel csoda bármi, amit Afrikában láthatunk: a mosolyok vagy éppen a könnyek a fekete arcokon, egy félénk állat, ami megbúvik a bozótosban, a felhők közé nyúló szemkápráztató hegyvidékek.

Több mint egy évtized utazásai nyomán az emberben beérik valami - mint egy furcsa trópusi gyümölcs. Megszállottja lesz annak a vágynak, hogy minél többet lásson a Világból. Egyre értelmetlenebb kínlódásnak érzi a napi taposómalmot; keresi, és persze nem találja az élet értelmét - és egyre biztosabbá válik számára, hogy ami átsegíti a mindennapokon, az távoli tájak iránti vágyakozás és az a tudat, hogy hamarosan újra a vörös földön járhat majd, a hihetetlen ég alatt.

Afrika hangja dobol a fülünkben, ha zenét hallgatunk. Afrika illatát érezzük, ha beleszippantunk a déli szélbe. Néha megtorpanunk az utcán, mert valami – egy szag, egy szín, egy autóduda hangja - olyan erővel idézi meg Afrikát, hogy le kell hunynunk a szemünket egy pillanatra. Az érintésére vágyunk, amikor - akár csak egy véletlenül elébünk kerülő fényképről - ránk mosolyog Afrika.

Afrika más.

Így hát megszületett bennünk az elhatározás, hogy néhány különleges élményünket megosztjuk Veled. Szeretnénk életre szóló tapasztalatokat és talán egy új életet is nyújtani neked. Ha eddig csak vágytál rá, de sohasem mertél útnak indulni... most itt az alkalom!


KedvcsinálóMi az AfroTrails?

A legfontosabb: az AfroTrails nem utazási iroda, hanem egyfajta közösségszervező internetes "szolgáltatás". Ha elég sok jelentkező gyűlik össze egy útra, akkor elutazunk. Közösen. Ha nincs elég jelentkező, akkor nem utazunk. Ilyen egyszerű.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed van vagy jelentkezni szeretnél, keress bennünket az alábbi elérhetőségeken, vagy használd a Kapcsolat oldalon taláható űrlapot.

E-mail: info@afrotrails.com

Facebook

Ha szeretnél értesítést kapni az új utakról, konkrét időpontokról és egyéb fontos hírekről, akkor jelentkezz itt!